Playbook OS 2.0 is uit, ziet er beter uit

Een weekje eerder dan verwacht is de update 2.0 voor de Playbook te downloaden

De Playbook is niet echt een succes te noemen, mede door alle negativiteit die RiM over zich heen kreeg de laatste tijd. Echter is deze update toch wel positief. RiM heeft hun Playbook een flinke update gegeven. Het is nu mogelijk om email accounts toe te voegen op de Playbook en hij heeft een eigen kalander app. Daarnaast is het toetsenbord, de browser en de Blackberry Bridge functies verbeterd. Blackberry Messenger is beschikbaar en het is mogelijk om android apps te gaan gebruiken op de Playbook (moeten ze wel geporteerd zijn door de ontwikkelaars). Kortom dit is echt een grote software update en hier zal menig playbookgebruiker blij mee zijn. Of dit mij over de streep zou trekken om een Playbook te kopen? Nog niet, mits de prijzen van de playbook richting de 150 euro gaan :). Zie hier onder een video waarin alle nieuwe features aan bod komen. Ga in jouw Playbook naar instellingen –> software update –> zoek updates en vervolgens kan je hem downloaden.

[ad]

bron crackberry

Waar kan je de Playbook kopen?

[table id=10 /]

Trackback van jouw site.

Laat een reactie achter