Releasedatum Playbook 2.0 21 februari en nu echt

Er zijn al verschillende releasedata verspreidt voor het nieuwe OS van RiM

Playbook 2.0 gaat er nu eindelijk komen en het nieuwe besturingssysteem zal 21 februari gelanceerd worden Engadget kreeg via een anonieme bron enkel foto´s binnen van een folder of iets dergelijks waar op deze datum staat en de aankondiging dat Playbook 2.0 er komt. daarnaast zou er ook op die dag BlackBerry Mobile Fusion uit moeten komen. Hiermee zou het managen van diversen Blackberry apparaten, maar ook iOS en Android apparaten voor proffessionals een stuk gemakkelijker moeten worden. Echter aan dat laatste hebben wij niets als consument. Playbook 2.0 beloofd Email, verbeterde Bridge functies en daarnaast nog veel meer nieuwe features.

[ad]

bron:  Engadget

Labels:

Trackback van jouw site.

Nathan Okkerse

Ik ben Nathan, Tech blogger. ik schrijf sinds januari 2011 over tablets en apps. Ik schrijf gewoon in 'houtjetouwtje' nederlands zodat iedereen het begrijpt. Inmiddels schrijf ik niet alleen meer over tablets en apps. Het is breder geworden. Ik schrijf over alles wat ik interessant vind op tech gebied.. Van Final Cut Pro video bewerking tot een smartwatch. Tech blogger klinkt wat afgezaagd, maar ik weet het geen andere naam te geven, mocht je nog een goede naam weten, hoor ik het graag!

Laat een reactie achter

Heeft u vragen over digimind.nl? Wilt u adverteren? Wilt u dat wij uw product testen? Wilt u een link ruilen? Stuur ons een email
Simple Share Buttons