RTL XL ook voor android, thumbs down.

RTL XL app ook voor android te downloaden

De app RTL XL kwam al eerder uit voor de iPhone en iPad. Hij is er nu ook voor android. Om eerlijk te zijn is deze app verschrikkelijk in gebruik. Ik zal uitleggen waarom. Je kan programma’s terug kijken van RTL 4,5,7 en8, maar niet alle programma’s. Eigenlijk is het pure willekeur van de app. Daarnaast staan alle programma’s door elkaar in een soort slider, waar je je werkelijk een ongeluk. Je kan ook zoeken in een lijst, maar dat is ook niet op een bepaalde volgorde dus hier hou je hetzelfde probleem.

Qua videokwaliteit is het ook niet om naar huis te schrijven, maar dat zou ik nog voor lief nemen als de rest allemaal prima zou werken. Ik bedoel als ik een programma echt wil terugkijken (gratis) dan wil ik wel een klein stukje kwaliteit inleveren, maar dit is te veel.  Ik had liever gezien dat zij een optie dat je de kwaliteit zelf kan instellen.

Maar wat is dan postitief aan deze app?

Als je geluk hebt zit jou favorieten programma erbij en kan je deze dus gratis terug kijken op je android tablet of smartphone. En gelukkig zit Goede Tijden Slechte tijden wel in deze app. Je kan dus heerlijk alle afleveringen van GTST terugkijken op je android aparaat.  Doordat GTST wel terug te kijken is in deze app geef ik het 2 tabletjes, maar eigenlijk had het er niet meer verdiend dan 1.

2 tabletjes (van de 5)

[box] klik hier om RTL XL te downloaden voor android (gratis)[/box]

[ad]

Labels:,

Trackback van jouw site.

Laat een reactie achter