Samsung Galaxy Note wel kopen of niet?

De Samsung Galaxy Note is een twijfelgeval

Ik lees op menig forum of website dat mensen bij de Samsung Galaxy Note erg twijfelen. Men weet niet zo goed wat ze met de smartphone/tablet aan kunnen. Ik zie de Galaxy Note toch als smartphone, zeker omdat men hem ook zo aanbied in de winkels. Doordat hij in jouw jaszak past geef ik hem de definitie telefoon, maar natuurlijk ook simpelweg omdat je er mee kan bellen 🙂

Als je nou nog steeds twijfelt om hem te kopen of niet. Kijk dan even naar de onderstaande video van allaboutphones.nl. Zij laten zien wat er allemaal mogelijk is met de galaxy Note in een vogelvlucht.

Hier een overzicht waar de Samsung Galaxy Note te koop is:

[box][table id=43 /][/box]

Accessoires voor de Samsung Galaxy Note

Nog steeds zijn er maar weinig accessoire te vinden voor de Samsung Galaxy Note. Eigenlijk kan je alleen maar universele accessoires vinden voor de Galaxy Note. Ik vond er twee exclusief voor de Galaxy Note bij tabletcenter. De Adapt Resin Case voor de Samsung Galaxy Note. een mooie case die de achterzijde en randen van de Samsung Galaxy Note beschermt. De case houdt wel alle aansluitingen en toepassingen vrij, dus dat is wel zo handig. Ziet er goed uit een voor een prijs van 16,95 zeker de moeite waard.

De Case van Adapt Resin

Een andere accessoire is een lederen pouch voor de Samsung Galaxy Note. Men zegt dat het hoogwaardig leer is, maar de prijs van 34,95 euro zou mij in ieder geval overtuigen om hem niet te kopen en dan zou ik eerder voor de Adapt Resin case gaan. Het display van Samsung zou immers krasvrij moeten zijn.

De Lederen pouch

Labels:

Trackback van jouw site.

Laat een reactie achter