Samsung Galaxy tab 2.0 in Nederland voor 299 euro

Dit is de opvolger van de Samsung Galaxy tab

Deze tablet is 7 inch en qua specificaties komt hij het meest overeen met de Samsung Galaxy tab 7.0 plus, wat eigenlijk ook weer een opvolger was van de allereerste tablet van Samsung. Nou snap ik dat u de draad kwijt bent, want dat ben ik ook. Samsung heeft inmiddels zoveel tablets op de markt, dat het lastig bij te houden is.

Wat in ieder geval het belangrijkste van deze tablet is, is dat dit de eerste tablet van Samsung zal worden met android 4.0 en dat hij in Maart uitkomt in Nederland. De mening zijn daar wel wat over verdeeld de tablet zal in ieder geval het tweede kwartaal van 2012 te koop zijn in Nederland. De tablet heeft geen next-generatie specificaties. Dus ik verwacht niet zo heel veel van de tablet. Doordat hij niet de nieuwste binnenkant heeft, kan hij redelijk geprijst worden. Terwijl ik het nog steeds een hoop geld vind voor een 7 inch tablet. Het goedkoopste model zal vanaf 299 euro te koop zijn. Ik had liever gezien dat deze tablet voor Kindle Fire prijzen weg zou gaan, dus minimaal 100 euro goedkoper. Als je naar de onderstaande video kijkt, zie je dat Samsung met deze tablet dezelfe markt wil aanspreken als de Kindle Fire. Zij willen met hun Hubs, creeeren wat de Kindle Fire via Amazon te bieden heeft. Ik zou niet inzien waarom juist deze markt zou overstappen op een Samsung in plaats van bij hun goedkopere Kindle Fire te blijven. Het enige voordeel van de tablet is natuurlijk android 4.0, misschien dat ze daar dan de zieltjes mee gaan winnen.

[ad]

bronnen: Nu.nl en www.tabletworld.nl

Labels:

Trackback van jouw site.

Laat een reactie achter