Seesmic, goede twitter app WP7

Welke twitter app gebruik ik voor Windows Phone 7?

De twitter app voor Windows Phone is redelijk oke, maar zelf gebruik ik een andere app. Ik gebruik Seesmic. Een gratis app die ik van andere platformen zoals Android en iOS. Deze app werkt prima in Windows Phone 7. Hij is snel en ziet er conform WP7 uit. De menuutjes zijn aangepast en er zijn verschillende opties om live Tiles toe te voegen aan jouw beginscherm. Daarnaast mag je uiteraard meerdere twitteracounts toevoegen.Ik heb hieronder even een korte video gemaakt voer de app, zodat je een idee krijgt wat je er mee kan. Hij is gratis overigens dus altijd het proberen waard.

[box]klik hier om Seesmic te downloaden op de Windows Marketplace (gratis)[/box]

[ad]

 

Labels:,

Trackback van jouw site.

Laat een reactie achter