Splinter Cell op WP7

Het laat toch zien wat er allemaal kan op WP7 en op een Nokia Lumia 800

Ik ben zelf niet zo’n gamer op een telefoon, maar ik wilde jullie toch in kennis stellen wat Windows Phone 7 aan kan in samenwerking met mijn Nokia Lumia 800.  Ik speel zelf liever op mijn PS3 op een 46 inch beeldscherm, maar er zijn genoeg mensen die wel gamen op hun smartphone. Splinter Cell is geen onbekende naam voor de meeste gamers. Splinter Cell is een stealh shooter, waarbij je vijanden moet besluipen en ze vervolgens op slinkse wijze moet omleggen, maar je kan ook gewoon knallen als je dat wilt. Echter is het geen doorsnee shooter of rpg. Ik heb de trail versie gespeeld op mijn Nokia Lumia en ik was toch tevreden over hoe het eruit zag en wat voor sfeer de game gaf. Ik vind de controles op een telefoon meestal dramatisch en dat vond ik hier ook, maar dat kom domweg gewoon omdat het scherm klein is en ik gewend ben een controller in mijn hand te hebben.

 

Maargoed terug naar de positieve punten. Grafisch zit de game er prima uit en zonder happeringen. De game speelt soepel en grafisch misschien qua kwaliteit het beste te vergelijken met de Xbox kwaliteit (niet de 360). De video’s tussen door zijn van hogere kwaliteit dan de gameplay. Minpuntje is de laadtijd bij het starten van een nieuwe level, maargoed ik verwachtte hier ook geen microseconden werk.

Wat ik ook een pluspunt vond was dat de game toch echt wel de Splinter Cell feeling heeft. Ik zat die trail te spelen en ik was er snel door heen. Ik had wel de drang om verder te spelen, dus dat beteken dat je er lekker in zit. Splinter Cell is gratis te proberen en als je hem helemaal wilt kopen kost hij 4,99 euro. Je kan hem alleen downloaden via een Wifi netwerk, want hij is best groot 164mb.  Ik zou zeggen probeer hem en zie wat bijvoorbeeld jouw Nokia Lumia 800 aan kan met WP7.

[box] Klik hier om Splinter Cell te downloaden op de Windows Marketplace (free trail of 4,99 euro) [/box]

[ad]

Labels:, ,

Trackback van jouw site.

Laat een reactie achter