Update voor de Asus Eee Pad Transformer uitgerold

De update naar android 4.0 is er

We zijn een beetje laat, maar voor degene die het gemist hebben. De update naar android 4.0 is inmiddels uitgerold voor de Asus Eee Pad Transformer (TF100T).  Als het goed is heb je van de melding gehad op jouw Transformer, zoniet dan moet je even naar instellingen gaan en daar op zoeken naar update gaan en handmatig zoeken. Vervolgens zal je de update binnen kunnen halen. Het mooie van de update is dat ook Chrome voor android 4.0 gelijk beschikbaar is. Deze app is nagenoeg tegelijk uitgerold in Nederland.

Wil je weten wat er allemaal nieuw is na de update op de Transformer, bekijk de even de uitgebreide video hieronder. Dan weet je gelijk wat er allemaal mogelijk is.

[ad]

Labels:

Trackback van jouw site.

Laat een reactie achter