Windows 8 consumer preview is te downloaden

Vanaf vandaag is de Consumer preview van Windows 8 te downloaden

Dit is iets waar ik ontzettend naar heb uitgekeken. Momenteel staat hij dan ook flink te installeren op mijn laptop. Ik wil jullie er op wijze dat deze versie van Windows 8 voor iedereen is te downloaden, klik hier. Een nieuw besturingssysteem ervaar je het beste door het zelf te testen. Ik raad alle geïnteresseerden dan ook aan om hem te downloaden en er lekker mee te gaan rommelen.  TheVerge had die kans al iets eerder gehad dan ons en heeft inmiddels al diverse video’s gemaakt over Windows 8. Ik zal ze hieronder op een rijtje zetten.

Echter ben ik ook geïnteresseerd naar jullie mening en previews. Maak jij een leuke video (in het Nederlands) over Windows 8, stuur ons een mailtje en als hij interessant genoeg is, zal ik hem plaatsen op onze website. Ik zelf ga ook druk aan de slag om een video te maken over mijn bevindingen.  Enfin tijdens het downloaden en instaleren kan je even rustig de video’s hieronder bekijken.

[ad]

Windows 8 algemeen

Windows store en Windows app

 

Windows en Xbox Live

Labels:,

Trackback van jouw site.

Laat een reactie achter