Accessoires voor de iPad 3

Passen de accessoires van de iPad 2 op de iPad 3?

Dat is toch wel een belangrijke vraag, zeker als je de overstap maakt van de iPad 2 naar de iPad 3. Want als je inmiddels wat accessoires hebt verzameld is, zou dit wel fijn zijn, De accessoires kosten immers ook aardig wat geld en doorverkopen levert vaak toch weinig op, zeker als je ze los gaat verkopen.

Helaas hebben we de iPad 3 nog niet in onze handen, dus is het lastig om antwoord te geven op deze vraag. Als je bijvoorbeeld de website tabletstoday bekijkt zie je dat er redelijk veel iPad 2 accossoires ook bij de iPad 3 worden vermeld. Diverse beschermhoezen passen op zowel op de iPad 2 en op de iPad 3.  De iPad 3 is iets dikker dan de iPad 2, dus dit lijkt mij de grootste (en enige) issue, want verder zijn de twee  tablets identiek.

Zie hier een overzicht van accessoires voor de iPad 3

[ad]

Labels:

Trackback van jouw site.

Laat een reactie achter