android apps op jouw windows pc

Gisteren ontving ik een uitnodiging voor de Beta versie van Bluestacks

Met het programma Bluestacks kan je nagenoeg alle android apps afspelen via jouw Windows pc of laptop. Je installeert het programma en vervolgens kan je het synchroniseren met de apps op jouw android smartphone. Echter kan je ook gewoon in de ‘ app store’  van Bluestacks zoeken naar jouw favoriete app. Vervolgens download je die app en hij is te bespelen in het programma. Het is nog in testfase, maar ik kan u zeggen dat het er veelbelovend uit ziet en het belangrijkste: Het werkt.

Dit is veelbelovend omdat Bluestacks ook heeft medegedeeld dat zij dit stukje software ook voor Windows 8 aan ontwikkelen zijn, hierdoor gaat het dus mogelijk worden om de android apps ook op de Windows 8 tablets te gebruiken. Ik kan mij zo voorstellen dat Google daar niet echt vrolijk van word. Echter is het gevaar natuurlijk wel dat ontwikkelaars het platform Windows 8 links laten liggen, omdat de android apps dan aantrekkelijker worden. Kortom ik ben beniewd naar wat deze ontwikkeling met zich mee zal brengen, in ieder geval zullen ze eerst moeten zorgen dat Bluestacks helemaal op en top werkt, zodat men het programma ook wil gaan gebruiken. Zie de video hieronder, hierin worden de mogelijkheden duidelijk uitgelegd.

[box] Klik hier om de Beta versie van Bluestacks gratis te downloaden voor Windows7, XP en Vista[/box]

[ad]

Labels:,

Trackback van jouw site.

Laat een reactie achter