Angry Birds in Space Hands-on video

Angry Birds verkrijgbaar op 22 maart

Met Angry Birds in Space hebben de ontwikkelaars een verfrissende nieuwe game gemaakt. Ik was inmiddels het spelen van Angry Birds aardig zat en ik was niet de enige, want niet voor niets ging iedereen aan het Wordfeuden. Kennelijk hebben de ontwikkelaars die ook goed gezien en hebben geprobeerd hun gameplay te vernieuwen, waardoor men Angry Birds weer zal gaan spelen (en natuurlijk kopen). Angry Birds in Space is in de basis natuurlijk gewoon een Angry Birds, maar men maakt nu gebruik van een belangrijke toevoeging: Zwaartekracht. Hoe dit precies allemaal in elkaar steekt word prima uitgelegd in de video hieronder. Theverge kreeg de kans om op de SXSW de game alvast uit te proberen. Ik moet zeggen dat ik toch wel enthousiast word en de game zeker ga proberen, door het toegevoegde element zal er voor mij weer genoeg uitdaging in zitten, hoop ik.

Angry Birds in Space komt in de Google Play Store op 22 maart. De game zal op deze datum voor alle platformen tegelijk worden gelanceerd (als dat maar goed gaat).

[ad]

bron: Theverge

Labels:

Trackback van jouw site.

Laat een reactie achter

favmoviesfavmoviesflixtor videoflixtor videosoap2daysoap2daywatchfreemovieswatchfreemoviesseriesonlineseriesonlinelookmovielookmovieflixhqflixhqhdtodaytvhdtodaytvaniwaveaniwavesoap2daysoap2dayfree watch movies online, 123series, Shackled (2023), watch movies online, watch tv shows online, The Promised Land (2024), Madame Web (2024),