Angry Birds Space is te downloaden

De nieuwste versie van Angry Birds: Space

Angry Birds is heel erg populair geweest, maar inmiddels wel wat minder. Dit komt mede door games zoals Wordfeud en Draw Something. Ik noem Angry Birds altijd mijn toiletgame, maar inmiddels is een potje wordfeud gebruikelijker in dat kleine kamertje. Met Angry Birds Space heeft de ontwikkelaar toch een goede opvolger gemaakt en ik weet zeker dat er weer miljoenen verkocht gaan worden. Dus wieweet verstoot het gewoon Wordfeud weer van de eerste plaats. Wat is de belangrijkste toevoeging van de nieuwe game? Dat is het zwaartekracht element. In de ruimte ben je nou eenmaal gewichtloos en trekken planeten jouw aan door middel van zwaarte kracht. Hier heeft Angry Birds dankbaar gebruik van gemaakt. Doordat jij nu ook met de zwaartekracht en gewichtloosheid rekening moet houden is de game toch wel een stukje moeilijker en uitdagender geworden dan de ‘good old’ levels. De app is er voor android en iOS. Bij android kan je nog gebruikmaken van de gratis versie met reclame, maar bij iOS moet je er gewoon voor betalen.

[box] Klik hier om Angry Birds Space te downloaden voor de iPad (2,39 euro)[/box]

[box] klik hier om Angry Birds Space te downloaden voor android (gratis) [/box]

[ad]

 

Labels:

Trackback van jouw site.

Laat een reactie achter