Asus Memo Pad 370t wordt Google Nexus tablet

Geruchten dat de Asus Memo Pad 370t de eerst Google tablet gaat worden

Van de week sprak ik mijn gedachten al uit de Asus de Memo pad 370t weleens als Google Nexus tablet uit zou kunnen gaan brengen. Mijn gedachte is bekrachtigd door een bron van Android and Me. Deze bron zou informatie hebben dat Google een deal heeft Asus over de Memo Pad 37ot. De tablet van de CES 2012 die veel belovend is. Een android 4.0 7 inch tablet met de Tegra 3 quad-core processor. Aan dit gerucht zit een postitieve kant en een negatieve kant.

Het postitieve is dat Google met deze tablet echt de concurrentie aan wil gaan met tablets zoals de Kindle Fire. Zij willen deze tablet, voor het gemak Nexus tablet genoemd (zo noemt de bron de tablet trouwens ook) op de markt brengen voor rond de 149 dollar. Dit is natuurlijk een hele goede prijs voor een High end tablet. Echter dit is 100 dollar goedkoper dan de adviesprijs die men voor ogen had voor de Memo Pad 370t. Het gerucht gaat dan ook dat dit invloed gaat krijgen op de specificaties van de tablet. Het lijkt er op dat de Tegra 3 processor er uit zal worden gehaald en mogelijk een Snapdragon dual-core processor zal gaan krijgen. Op zich natuurlijk wel logisch, want het verschil in prijs moet ergens vandaan gaan komen.

Helaas als dit gerucht waar is, zou dit kunnen betekennen dat de Memo Pad 370t helemaal niet meer op de markt komt. Dit vind ik persoonlijk wel jammer, want dit zou wel de goedkoopste tablet met een quad-core processor worden. Maar om het positief af te sluiten de Memo Pad werd na de zomer pas verwacht, terwijl deze Nexus tablet in mei al word verwacht.

[ad]

bron: android and me 

Labels:,

Trackback van jouw site.

Laat een reactie achter