Asus Padfone verschijnt in de UK voor 700 pond

De eerste prijsindicatie voor de Asus Padfone

De Asus padfone een telefoon en tablet in 1. Inmiddels hebben we al een hoop gehoord, gezien en gelezen over de Padfone. Echter de belangrijkste dingen zoals de prijs en releasedatum zijn nog niet bekend. Een engelse website zette de Asus Padfone alvast in hun assortiment. Flagshipfones gaf hem alvast een prijskaartje: 700 pond. Als je dit recht oversteek naar euro’s dan zou hij 700 euro gaan kosten en anders meer dan 800 euro! Dit is aanzienlijk meer dan de meest recente high-end android tablets. Maar uiteraard krijg je hier wel twee apparaat voor, namelijk de telefoon en de tablet. Echter zit daar ook weer een maar aan, want de tablet is zonder de telefoon niet te gebruiken, met andere woorden je hebt ze dus allebei nodig!

Op deze website staat vermeld dat Asus zegt helemaal geen banden te hebben met Flagshipfones.co.uk en dat zij ook geen prijs, releasedatum of wat dan ook aan hen hebben bekend gemaakt. Het lijkt dus op een klein stuntje van de engelse website? Wij zullen voorlopig moeten wachten, want Asus Benelux maakte eerder al bekend dat de Padfone pas in het derde kwartaal in Nederland verkrijgbaar is.

[ad]

asus padfone

Labels:

Trackback van jouw site.

Laat een reactie achter