cameravergelijking: iPad 2 en de nieuwe iPad 3

Een van de belangrijkste verschillen tussen de iPads is de camera

De nieuwe iPad 3 verschilt niet heel veel met de iPad 2, behalve het Retina display natuurlijk. Naast het display heeft Apple ook de camera geupdate van een 0.7 megapixelcamera naar een 5.0 megapixel iSight Camera. Uiteraard is dit een flink verschil en lijkt mij duidelijk dat de nieuwe iPad 3 hier beter scoort dan de iPad 2. Hieronder staat een video met daarin een splitscreen met aan de ene kant de iPad 2 en aan de andere kant de nieuwe iPad. Over het algemeen lees ik dat de camera die nu op de nieuwe iPad 3 zit, prima is. Er zijn goede foto’s te maken met deze camera. Uiteraard blijft het raar om met zo’n 10 inch ding in je handen een foto te maken, maar goed als je daar aangewend ben, gaat het toch leuk worden om er foto’s mee te maken. Uiteraard zal je dit vaker thuis gaan gebruiken dan op straat, want je hebt nou eenmaal niet altijd jouw iPad in jouw jaszak. Het voordeel van een beter camera is dat je na het maken van een foto nu gelijk jouw foto kan bewerken op de iPad met bijvoorbeeld de app  iPhoto.

[ad]

Labels:,

Trackback van jouw site.

Laat een reactie achter

primewireprimewireaniwaveaniwavefavmoviesfavmoviessoap2daysoap2daywatchserieswatchserieshurawatchhurawatchflixtorflixtor123moviesfree123moviesfreehuratvhuratvfmoviesfmovieshdtoday, watch movies online, Frasier (2023), Betty's Bad Luck in Love (2024), watch movies online free,