de nieuwe iPad 3 van binnen

Zie de binnenkant van de nieuwe iPad 3

iFixit maakte de nieuwe iPad 3 open om te kijken wat er aan er allemaal achter het scherm zit. Ik zelf zou het toch zonde vinden van mijn nieuwe iPad maar iFixit vond het wel de moeite waard om hem open te maken. Zie hieronder foto’s die zij maakte. Bekijk hun website even voor het hele stappenplan wat zij hebben doorlopen en wat er allemaal precies in zit. Uiteraard allemaal technisch en voor ‘ons’  eigenlijk niet zo interessant, maar goed wel vermakkelijk. Overigens is dit sterk af te raden om zelf te gaan doen, want uiteraard ben je gelijk jouw garantie kwijt, maar goed ik kan mij eigenlijk niet voorstellen dat iemand dit wil doen…..

[ad]

Labels:,

Trackback van jouw site.

Laat een reactie achter

watchseriesonlinewatchseriesonlinesoaptodaysoaptodayaniwaveaniwaveanitakuanitakuflixtorflixtorflixhqflixhqhuratvhuratvsoap2daysoap2daybflixbflixhuramovieshuramovieswatch movies online, binge-watch series free, Love & Translation (2024), sflix, watch tv shows online,