ipad 3 bestellen

De nieuwe iPad al te bestellen in Nederland?

Wanneer is de nieuwe iPad te reserveren in Nederland?

Eigenlijk had ik verwacht dat hij vanaf afgelopen donderdag te pre-orderen was bij de Apple store, maar dit is (nog) niet het geval. Eerder meldde ik al dat hij te bestellen is bij  Centralpoint, maar het is misschien een beter optie om je in te schrijven bij iCentre. Dit is een van de grootste apple retailers van Nederland, dus ik verwacht bij hen de grootste voorraad, ook voor online verkoop.

Eerder waren er berichten vanuit Amerika dat de voorverkoop online al heel snel uitverkocht was. Maar nu komen er ook berichten binnen dat bij de fysieke winkels nog meer dan voldoend voorraad is. Men geeft hier twee conclusies aan: Of Apple heeft deze keer genoeg voorraad gemaakt, zodat zij de vraag goed aan kunnen OF de nieuwe iPad 3 verkoopt minder dan verwacht. Het is nu nog veelste vroeg om hier iets zinnigs over te roepen. Echter sluit ik niet uit dat in de fysieke winkels in Nederland ook gewoon genoeg voorraad zal zijn. Toch verwacht ik aan staande vrijdag wel lange rijen bij bepaalde vestigingen van bijvoorbeeld iFactors, maar tijd zal het leren. Als je vrijdag en/of het weekend geen tijd hebt, is het misschien een idee om hem online te bestellen.

[box]Schrijf je hier in ieder geval in bij iCentre om op te hoogte te blijven over de nieuwe iPad 3[/box]

[ad]

ipad 3 bestellen

Labels:,

Trackback van jouw site.

Laat een reactie achter