De nieuwe iPad Wifi online uitverkocht, levertijd 8 weken!?

Bij het checken van de voorraden online, blijkt dat de meest uitverkocht zijn

Bij de meeste, of eigenlijk alle, webshops in Nederland is de nieuwe iPad 3 wifi -only uitverkocht. Bij sommige staat inmiddels al een verwachte levertijd van 8 tot 10 weken.  Onder andere Bol.com vermeld dit op hun website.  Dit is toch weer snel gegaan. Echter schrik ik wel van de nieuwe leveringen die pas over 2 maanden zouden zijn. Dat vind ik echt bizar lang, ik hoop dan ook maar dat bijvoorbeeld BCC het bij het juiste einde heeft, want die vermelden namelijk 2 weken levertijd op hun website, maar daar staat hij al vanaf het begin op 2 weken.

Het meest opvallende, maar in Nederland ook wel te verwachten, is dat de 3g versies nog wel verkrijgbaar zijn online. Bij diversen shops zoals Bol.com en tabletcenter zijn deze versie van de nieuwe iPad 3 nog wel te verkrijgen. Voor mensen die eigenlijk geen 3g wilden is het misschien toch wel een serieuze optie, want 8 weken wachten is het alternatief. En meestal is die leverdatum eerder te later dan vroeger.

Zie hier onder in ieder geval een overzicht waar de iPad 3 te koop/bestellen is en bij de meeste webshops waar hij met een abonnement te koop is, is hij nog op voorraad (namelijk de 3g versies):

[table id=46 /]

[ad]

Labels:, ,

Trackback van jouw site.

Laat een reactie achter