Eerste reviews nieuwe iPad 3 staan online

De nieuwe iPad 3 word inmiddels door de grote jongens gereviewd

In Amerika hebben de meeste grote tech-website al een nieuwe iPad 3 in handen. In nederland moeten wij voorlopig nog even wachten. Op zich natuurlijk jammer en zullen we het voorlopig nog even met video’s op internet moeten doen. Ik heb hieronder de review video van TheVerge gezet waarin zij de nieuwe iPad 3 reviewen en gelijk vergelijken met de iPad 2. Ik vind deze video een van de betere. Zij geven namelijk in verstaanbaar en duidelijk Engels aan wat er nieuw is aan de iPad 3 en wat het verschil is met de iPad 2. Daarnaast geven zij eigenlijk aan dat de nieuwe iPad 3 een goede tablet is en zeker uitblinkt met zijn Retina display, maar geven ook aan dat er niet zo heel veel verschil zit tussen de iPad 2 en de nieuwe iPad 3 qua gebruikerservaring. Dit precies mijn gedachte. Uiteraard wel ongezien, want ik heb de nieuwe iPad 3 nog niet in handen gehad, maar ik denk dat de iPad 3 een goed instap model is voor mensen die nog geen tablet hebben. Zeker omdat Apple de prijs hetzelfde heeft gehouden als toen de iPad 2 werd geintroduceerd. Echter zie ik als iPad 2 gebruiker niet echt de behoefte om per se de nieuwe iPad 3 aan te schaffen. Ik zou hen aanraden om deze generatie over te slaan, uiteraard geld dit niet voor Fan Boys 🙂

[ad]

Labels:,

Trackback van jouw site.

Laat een reactie achter