Google Drive krijgt toch 5GB gratis opslag

Google Drive zal binnenkort de Cloud service van Google worden

Er druppelt met enige regelmaat nieuws binnen over de nieuwe cloud service van Google. Google wil met Google Drive de concurrentie aangaan met diensten zoals Dropbox en Skydrive van Microsoft. Uiteraard een slimme zet van Google, want dit zou voor meer klantenbinding kunnen zorgen. In eerste instantie werd er gezegd dat je 2GB aan gratis opslag zou krijgen, maar Talkandroid claimt een screenshot te hebben van de openingspagina van Google Drive, hierop zou staan dat je 5GB aan gratis opslag krijgt en dat je dit altijd kan vergroten naar eigen wens. Op zich is dit een stap in de goede richting.

Ik stop nooit onder stoelen en banken dat ik een redelijke Windows Phone fan ben, hierdoor maakte ik kennis met Microsoft Skydrive. Dit is een dienst waar ik zeer over te spreken ben. Het belangrijkste om te weten is dat je bij deze clouddienst nu 25Gb ana gratis opslag krijgt en dat is veruit het meeste van alle clouddiensten op internet. Als je mijn mening vraagt moet google zorgen dat men meer opslag krijgt gratis, om zo de concurrentie aan te gaan. Zeker omdat Skydrive ook geintergreerd gaat worden in Windows 8, wat naar mijn mening toch de toekomst zal worden naast iOS/ OSX.

[ad]

bron: Talkandroid

Labels:

Trackback van jouw site.

Laat een reactie achter

watchmovieswatchmoviesflixtorflixtorwatch animewatch animemyflixermyflixerhurawatchhurawatchsoaptodaysoaptodaywatchseriesfreewatchseriesfreemyflixermyflixersflixsflixflixtorflixtorAllegiance (2024), watch movies online free, watch tv shows online, watch movies online, watchmovies,