Google werkt aan eigen Siri

Google zou achter de schermen bezig zijn met hun dienst, genaamd Assistant

Eerder zou dit project onder de naam Majel van start te zijn gegaan, maar het krijgt nu een andere naam: Assistant. Deze dienst moet vergelijkbaar worden met de dienst die Apple aanbiedt met hun Siri. Kortom spraakgestuurde akties, maar dan alsof je met jouw buurman praat. Siri is momenteel nog steeds niet in het Nederlands verkrijgbaar, maar dat zou dit jaar toch nog moeten gaan gebeuren. Assistant zou in ieder geval in kwartaal 4 van 2012 op de markt moeten verschijnen, uiteraard is het nog niet bekend in welke talen deze dienst direct beschikbaar zal zijn.

Wel zou deze dienst uitgebreider moeten worden dan Siri. Het zou echt het toekomstige ‘ zoeken’  gaan worden. Het doel van deze dienst van Google is dan ook niet anders dan heel Google gedachte gang, ‘ hoe kunnen wij zo goed mogelijk antwoord geven op iemand zijn vraag en hoe persoonlijk mogelijk.”

Mocht er meer over de dienst bekend worden, zal ik het uiteraard op digimind.nl zetten. Zie hieronder een interessante video over de ontwikkeling van Google en wat zij voor ogen hebben.

[ad]

bron: Android and me

Labels:,

Trackback van jouw site.

Laat een reactie achter