Instagram voor android, schrijf je nu in

Instagram voor android word bijna gelanceerd

Eerder deze maand werd er al gemeld dat de android app voor Instagram bijna klaar zou zijn. Daarnaast vertelde de ontwikkelaar dat de app sneller zou worden dan die iOS versie. Momenteel bespioneer ik bijna dagelijks de website van instagram om te kijken of er al nieuws is. Uiteraard met de hoop de ik de eerste ben die het ontdekt, maar dat zal nu lastig gaan. Je kan je namelijk vanaf vandaag inschrijven met jouw email adres op de website van instagram, klik hier, zodat jij als eerste word geinformeerd zodra de app gelanceerd word. Dit word niet vaak gedaan bij een app, maar deze app is er niet zomaar eentje. Ik denk dat menig android gebruiker al heel lang jaloers naar hun concurrent zit te kijken en deze app heel graag wil gaan gebruiken. De populariteit van deze app is ongekend, ik ben dan ook reuze benieuwd hoeveel downloads deze app zal krijgen in de eerste week, vooralsnog even geduld ….

[ad]

Labels:,

Trackback van jouw site.

Laat een reactie achter