iOS vergeleken met Windows 8

Wat is nou het verschil tussen de twee besturingssystemen

Ik zelf ben druk bezig met het testen van Windows 8 (de consumer preview) maar de TheVerge is daar al een langere tijd mee bezig. Zij maakte een video waarin zij de verschillen laten zien tussen iOS en Windows 8. Het eerste gedeelte gaat over de manier van navigeren op de twee besturingssystemen. Windows 8 is hier op een tablet getest, dus laat hij het verschil zien van ’touch ervaring’ op de twee OS.  Daarnaast laat hij een paar basisonderdelen zien van beide. Ik vind dat je zit dat Windows 8 echt geprobeerd heeft om meer na te denken over gebruikersgemak dan dat zij vroeger deden en op eerste gezicht zou je zeggen dat het interactiever is dan de iOS, maar goed dat mag ook wel natuurlijk. iOS bestaat al een tijdje en Windows 8 is net ‘fresh out the box’. In Windows 8 zitten natuurlijk nog genoeg bugs, maar ik hoop dat zij dit verholpen hebben voordat zij het echt gaan uitrollen. Ik zeg niet dat Apple bang moet zijn voor Windows 8, maar het gaat wel een goed alternatief worden voor mensen die anti-apple zijn of gewoon iets anders willen.

[ad]

Labels:,

Trackback van jouw site.

Laat een reactie achter