later dit jaar toch een iPad mini? met flexibele display?

Volgens een gelekt document van Samsung Securities zou dit weleens het geval kunnen zijn

Er gaan al een geruime tijd geruchten over een kleine iPad, de iPad mini. Dit zou een 7 of 8 inch iPad moeten worden. Volgens het gelekte document uit december 2011 zouden Samsung en Apple in gesprek zijn over levering van flexibele AMOLED displays voor Apple.  Apple zou overigens nog niet besloten hebben of zij de normale AMOLED of de flexibele versie zouden willen gebruiken. Oled-display.net is er in ieder geval van overtuigd dat er in kwartaal 3 van 2012 een iPad mini op de markt zal komen, ik ben dit zeker weten nog niet.

Op hun website is overigens het hele document te lezen in PDF vorm. In het document gaat het over AMOLED displays en het is een vrij uitgebreid document. Helaas door drukte heb ik niet de tijd gehad om het helemaal te lezen, dus de bovenstaande informatie, heb ik vanaf de website van Oled-display. Mocht je het zelf willen lezen, raad ik aan om het document te lezen..

[ad]

 

Labels:

Trackback van jouw site.

Laat een reactie achter