Smart Office 2 voor de iPad

De goedkoopste Microsoft Office app voor de iPad

De officiele Microsoft Office app is nog steeds niet uit, maar er zijn wel degelijk goede alternatieven voor Office op je iPad. Smart Office 2 is hier een voorbeeld van. De app kost momenteel maar 79 cent en hiermee kan je eigenlijk alle basis functie gebruiken voor Word, Powerpoint en Excel. Voor die prijs moet je natuurlijk niet ’top of the bill’ verwachten, maar de app is werkbaar en toch zeker goed te gebruiken. Je kan nieuwe documenten maken, documenten bewerken en vervolgens op een makkelijke manier delen op je dropbox account of Google Docs.

Je moet je 1 keer aanmelden (gratis) en vervolgens kan jij je aanmelden bij jouw dropbox account en google docs. Dit hoef je maar 1 keer te doen en daarna kan je dus heel snel bij jouw clouddocumenten. Qua basisfuncties is het mogelijk om de tekst te markeren, de kleur in te stellen, lettertype en grote in te stellen. Kortom alle functies die je nodig hebt zitten in het Word gedeelte. Dit geld ook voor de basisfuncties voor het Powerpoint en Excel gedeelte.

[box] Klik hier om Smart Office 2 te downloaden voor de iPad [/box]

[ad]

Labels:,

Trackback van jouw site.

Laat een reactie achter