spincam

Spincam 360 graden foto’s op de iPad

Maak nu 360 graden foto’s met jouw iPad 2

Spincam is een app die het mogelijk maakt om 360 graden foto’s te maken. Vervolgens kan je deze foto’s direct delen met jouw vrienden op Facebook of met de gebruikers van Spincam. De app is momenteel gratis te downloaden, maar het is niet bekend tot wanneer hij gratis blijft. De app schijnt goed te werken volgens de gebruikers en is dus eigenlijk een beetje een tegenhanger van de nieuwe feature van android 4.0. Android 4.0 geeft namelijk ook de mogelijkheid om 360 graden foto’s te maken, dit is een standaard toepassing voor android 4.0. Echter was de kritiek dat het nog niet soepel werkte en het lastig was om een goede volledige foto te maken. De gebruikers van Spincam hebben het in ieder geval niet over deze klachten. De meeste claimen dat dit de beste 360graden app is van het moment.

[box] klik hier om Spincam voor de iPad te downloaden (gratis voorlopig)[/box]

[ad]

spincam

Labels:,

Trackback van jouw site.

Laat een reactie achter