Tablet van Vodafone komt naar de Nederland

De Smart tab 10 is volgende maand verkrijgbaar in Nederland

Ergens eind vorige jaar werden de Smart tab 10 en Smart tab 7 al geïntroduceerd door Vodafone in Duitsland en nu kom hij ook naar Nederland. De Smart tab 10 komt in ieder geval in april op de Nederlandse markt en over de Smart tab 7 is dit nog niet bevestigd, maar ik verwacht deze ook gewoon in april op de markt. Belcompany heeft inmiddels een vooraankondiging op hun website gezet over de Smart tab 10.

Is deze tablet de moeite waard?

Dat zal aan de prijs liggen, op zich is deze tablet niets bijzonders. De Smart tab 10 is een 10 inch tablet met een resolutie van 1280 x 800 pixels en een 1.2 GHz dual-core Snapdragon processor. Echter komt hij me androd 3.2 en is er niets bekend over een update naar android 4.0. Daarnaast heeft hij 2 camera’s een microSD aansluiting en beschikt hij over een 3G optie. Dit laatste is logisch omdat Vodafone hem gaat aanbieden in combinatie met een internet abonnement.

Wat de prijs gaat worden is nog niet bekend, dit is even afwachten, als ze hem goed in de markt zetten, dan zou hij misschien wel de moeite waard worden. Echter zal men hem ook moeten updaten naar android 4.0, want at moet de standaard worden. Gezien de problemen met updates naar android 4.0, verwacht ik dat dit moeizaam zal worden bij deze tablet. Vodafone wil ook niet vertellen van welke merk de tablet is, maar hij lijkt het meeste op een Samsung Galaxy tab 10.1. Als hij daadwerkelijk van Samsung is dan ben ik bang dat de update naar android 4.0 nog heel lang gaat duren. Zie hieronder het promo-filmpje.

[box] voor meer informatie, check de website van belcompany [/box]

[ad]

bron: Netbooknews en Belcompany

Labels:

Trackback van jouw site.

Laat een reactie achter