TED android app boordevol ideeën

TED een video app ter inspiratie

Op de iPad gebruik ik deze app regelmatig. Als ik op zoek ben naar een peptalk of wat inspiraties bijvoorbeeld. TED is een video platform waar men hun speech op kan plaatsen. Over alle onderwerpen is wel wat te vinden, van sport tot muziek en terug naar technologie. Uiteraard zijn de meeste ‘speakers’ Amerikaans of Engelstalig, maar TED bied ook video’s aan die in het Nederlands zijn ondertiteld. TED is er nu dus ook voor android. De apps voor iOS waren er al een tijdje, maar nu krijgen ook de androidgebruikers de kans om inspiratie op te doen via deze app. Ik vind het een aanrader zeker voor de ‘dode momentjes’  op de dag. De meeste speeches zijn niet zo lang, maar aan 5 minuten zit je al gauw. Ik zou deze app dus eigenlijk alleen maar met Wifi gebruiken, want anders gaan je MB’s wel heel hard.

[box] klik hier om TED voor android te downloaden (gratis)[/box]

[ad]

 

Labels:,

Trackback van jouw site.

Laat een reactie achter