Update OTA voor Asus Transformer Prime

Opnieuw een update uitgerold voor de Asus Transformer Prime

Ik denk dat de Prime inmidels de tablet is met de meeste updates voor de software. Ze zijn bijna niet meer te tellen, maargoed dit betekend wel dat Asus hun product probeert te finetunen naar de wensen van de eigenaren van de tablet en dat is toch een goed teken. Uiteraard kan je het ook anders uitleggen en zeggen dat Asus een waardeloos product heeft gemaakt en het door updates nog een beetje probeert te lijmen. Nou, ga ik heel tactisch een beetje in het midden zitten. Ik denk dat de Prime een heel mooi product is en meer pluspunten heeft dan minpunten, echter zijn door de wereld ( of lees media, of internet of verkeerde PR) de minpunten zo vergroot dat je bijna gaat denken dat het een waardeloos product is. Ik zelf vind het in ieder geval een positieve gedachte dat een bedrijf hun product nauwlettend in de gaten houdt en probeert het zoveel mogelijk te verfijnen. Hier kan menig bedrijf (bijvoorbeeld Samsung) een voorbeeld aan nemen.

Echter wachten er toch ook een aantal mensen nog op een goede update voor de eerste Transformer (TF101), want deze ondervind toch na de laatste update een hoop problemen. Het is te hopen dat Asus ook deze klanten tevreden zal stellen, maar daar ga ik wel vanuit gezien de manier van ondersteuning die Asus bied, echter wanneer er een nieuwe update komt voor de TF101 is niet bekend.

Terug naar de update van de Asus Transformer Prime, deze update bevat een aantal nieuwe features zoals: Notificaties op het lockscherm,  een update voor Vibe (app van Asus), update van de camera, Ad Hoc mode word nu ondersteund, batterij informatie kan nu aangezet worden en er is een nieuwe mode voor HDMI output. De update heeft de codenaam: v9.4.2.19 of v9.4.2.21

[ad]

Zie hieronder de NOTE van Asus in het Engels:

New Features:
– Press-able notification in Lock screen
– User can check reminder or notification of unread email from lock screen.
– Upgrade Vibe from v1.0 to v2.0 with corresponding MyLibrary and MyCloud versions – Vibe 2.0 improves UI and provides more media contents

New Functions:
– Support the USB to LAN cable of UX series (Accessory)
– Camera FW background forced update mechanism – Camera FW upgrade will be automatically installed with image upgrade so there is no need to press the independent camera upgrade icon in the notification area.
– Support Ad hoc mode (Ad hoc mode was supported in HC but 1st time support in ICS)
– Keep user’s choice of browser viewing type (Tablet or Desktop website viewing type)
– Enable power profile (Battery information setting)
– New display mode of HDMI output – Scale mode(Default) and Crop mode

 

bron: Facebook

Labels:

Trackback van jouw site.

Laat een reactie achter