Vandaag: Fisheye lens in de aanbieding

Gebruik deze Fisheye lens op jouw tablet of smartphone

uiteraard zijn er genoeg apps die een Fisheye filter hebben, zodat jouw foto’s een bijzonder effect krijgen. Maar er is nu ook een stukje hardware beschikbaar, waarmee jij dit effect kan creeren. Met dit kleine opzetstukje kan je dus Fisheye foto’s maken. Vandaag (11 maart 2012) is deze accessoire te koop bij koopjessite voor maar 12,50 euro. Ze zeggen dat hij normaal 30 euro kost. Dat is natuurlijk te veel geld, maar 12,50 euro is te doen.  Hij is in verschillende kleuren te krijgen en op iedere tablet, smartphone of webcam te gebruiken.

Je bevestigd het opzetstukje door het simpel weg uit zijn houder te halen en op jouw tablet, smartphone of computer te plakken en dan uiteraard wel over de lens, want anders heeft het nog geen nut…..

[box] ga naar de koopjessite om hem te bestellen [/box]

[ad]

Labels:

Trackback van jouw site.

Laat een reactie achter