Weather app nu met Live Tile

de Weather app heeft nu ook een Live Tile

Na de update van de Weather app is het nu ook mogelijk om een live tile  te plaatsen op jouw beginscherm met deze app.  Hierop zie je dan vervolgens de plaatsnaam, hoeveel graden het is en wat voor weer het word. Dit is eigenlijk precies hetzelfde als wat de Weather Tile app doet. Beide apps zijn gratis en er zit weinig verschil in de apps.

Toch gaat mijn voorkeur uit naar de Weather app, want die heeft net iets meer details dan Weather Tile. Weather app geeft namelijk details over vandaag en een 10daagse weersvoorspelling. De details over vandaag zijn net wat uitgebreider dan de andere app. Er word weer gegeven hoeveel graden het is om de 3 uur , de winkracht en wanneer de zon op en onder gaat. De Weather tile geeft alleen een weersvoorspelling voor de komende dagen.

[box]klik hier om de Weather app te downloaden op de Windos Marketplace (gratis) [/box]

[box]klik hier om de Weather Tile app te downloaden op de Windos Marketplace (gratis) [/box]

[ad]

Weather app:

Weather Tile app:

Labels:, ,

Trackback van jouw site.

Laat een reactie achter