Asus toont promo van de Transformer pad 300 en Infinity

De prijzen van de Asus Transformer Pad 300 en Infinity zijn bekend

Er komen naast de Padfone, nog twee andere tablets aan van Asus. De Transformer Pad 300 (opvolger van de Prime) en de Transformer Pad Infinity (HD versie van de Prime). Asus Benelux blijft verklaren dat deze tablets pas in het derde kwartaal naar Nederland komen. Daarnaast heeft Asus Benelux het bij de Transformer Pad 300 alleen maar over een 16Gb versie, terwijl andere website in Europa het wel over een 32gb versie hebben. Via Notebookitalia zijn er enkele promo-video’s van beide tablet verschenen. Zie de video’s hieronder, ik moet zeggen dat ze wel redelijk slaapverwekkend zijn, maar dat maakt de tablets niet minder interessant.

De Transformer Pad 300 is interessant, omdat dit eigenlijk gewoon de Transformer Prime is, maar dan met een andere achterzijde en zonder GPS en Wifi problemen. De achterzijde zou in 3 kleuren moeten verschijnen rood, wit en blauw. Het belangrijkste van deze tablet is, dat deze scherper geprijsd op de markt zal komen. De Pad 300 zou volgens Notebookitalia half mei in Italie te koop moeten zijn vanaf 399 euro voor de 32gb versie zonder keyboarddock. Bijzonder want dit is natuurlijk in strijd met wat Asus Benelux zegt.

De Transformer Pad Infinity zal qua beeldscherm creme de la creme moeten worden en mogelijk met twee varianten van processors kunnen komen (een quad-core en een dual-core). Volgens dezelfde bron zou deze in Italie op 10 juni te koop moeten zijn voor een prijs vanaf 599 euro en dat is zonder dockstation. Zie hier onder de video’s en het enige wat je dan nog kan doen is…………wachten op wanneer ze nou echt naar Nederland komen.

[ad]

 De Asus Transformer Pad 300 


De Asus Transformer Pad 300 


De Asus Transformer Infinity


 

Labels:,

Trackback van jouw site.

Laat een reactie achter

flixhqflixhq123moviesfree123moviesfreegogoanimegogoanimeflixtorflixtorMangaFireMangaFirefavmoviesfavmoviesseriesonlineseriesonlineflixwaveflixwavehuramovieshuramoviesaniwaveaniwavemanga fire, manga Bleach, online manga reader, manga Redo of Healer,