Asus Transformer Pad 300 komt toch in mei?

Inmiddels is de Asus Transformer Pad 300 opgedoken in Europa

Een Franse webshop zette de Transformer Pad 300 in hun assortiment online. Zij zette de 32GB wifi versie online verkrijgbaar in de 3 kleuren rood, wit en blauw. Zij hangen er een prijskaartje aan van 499 euro. Uiteraard kan dit ook een stunt van de webshop zijn, want als wij navragen bij Asus Benelux blijven wij het antwoord krijgen dat al de nieuwe Asus tablets pas in het najaar 2012 op de markt komen in Europa.

Maargoed AndroidandMe schrijft er ook over en zij roepen dat hij mogelijk al in mei verkrijgbaar zal zijn. Daarnaast zou er een 16gb versie voor 379 euro op de markt komen en zal het optionele keyboarddock 149 euro kosten.

Wat was het verschil ook alweer?

Asus heeft er natuurlijk een beetje een zooitje van gemaakt na de lancering van de Asus Tranformer Prime, maar het verschil met deze tablet, de Transformer Pad 300, is eigenlijk nihil. Hij ziet het er hetzelfde uit en heeft dezelfde specificaties, echter heeft hij een andere achterzijde (plastic) die verkrijgbaar is in drie kleuren, rood, wit en blauw. Dit zou natuurlijk er voor moeten zorgen dat er geen problemen meer zijn met GPS en Wifi.

Zodra ik ergens te horen krijg dat de Transformer Pad 300 verkrijgbaar is in Nederland, zal ik dit zo snel mogelijk hier vermelden.

[ad]

bron: AndroidandMe

 

Labels:

Trackback van jouw site.

Laat een reactie achter