Fileboard app, verzamel jouw clouddiensten in 1 app

Dropbox, Box, Gmail allemaal in 1 app

Je hebt tegenwoordig heel veel verschillende clouddiensten. Er is nu een app voor de iPad die ze allemaal verzameld in 1 app. Tenminste dat zeggen zij dat, maar ik mis nog al wat diensten. Ik mis onder andere Evernote, iCloud en Skydrive. Echter het idee achter de app bevalt me wel. Hiermee kan je snel scrollen door alle cloudservice en snel bestanden overzetten van de ene dienst naar de andere. Deze app kan je ook delen met bijvoorbeeld jouw werknemers en zelf bepalen wie waar bij kan, kortom het idee is super, maar ze zullen veel meer diensten moeten toevoegen voordat de app voor mij interessant word.

[box] klik hier om Fileboard te downloaden voor de iPad (gratis)[/box]

[ad]

Labels:

Trackback van jouw site.

Laat een reactie achter