Friendcaster, Facebook alternatief voor android

Het alternatief voor Facebook gebruik op een android tablet

Ik zelf ben niet zo erg gecharmeerd van de Facebook app voor android. De app werkt wel, maar niet altijd even soepel en zoals ik zou willen. Ik ben dus gaan zoeken naar een alternatief. Uiteindelijk kwam ik tot de conclusie dat ik Friendcaster het beste alternatief vind. Deze app heeft onlangs nog een flinke update gehad. Deze app biedt de mogelijkheid om meerdere accounts toe te voegen en geeft mij de beste opties die ik wil om mijn app aan te passen naar mijn smaak. Zo kan je de kleur instellen, ontvang je realtime notificaties, onthoudt hij jouw positie in jouw timeline (waar je gebleven was met lezen). In de laatste update zat ook ook een verbetering op de kwaliteit van de foto’s in jouw stream, snelheidsverbetering en kleine tweeks. Vergeleken met de Facebook app is de snelheid van Friendcaster 5 keer beter, daarnaast ziet hij er ook een stuk mooier uit.

De opbouw van de app is een beetje te vergelijken met de Twitter app voor android. Je hebt links een menubalk, daarna jouw timeline en als je vervolgens een status, foto of iets anders wilt uitlichten, zet hij dit groter weg in de laatste kolom. Echter na enige tijd gespeeld te hebben met deze app, kwam ik wel 1 groot nadeel tegen. Als je in de app een link aan wilt klikken om deze in de browser te bekijken, maar er is geen reactie gegeven bij deze link, lukt het niet om de link te openen. Dit is wel een dingetjes waar ik een paar keer tegen aan ben gelopen, maar als zij die bug zouden oplossen zou dit zonder twijfel de nummer 1 facebook app zijn voor mij.

[box]klik hier om Friendcaster te downloaden voor android [/box]

[ad]

Labels:,

Trackback van jouw site.

Laat een reactie achter

favmoviesfavmovieswatchfreemovieswatchfreemovieslookmovielookmoviesoaptodaysoaptodayvumoovumoowatchseriesfreewatchseriesfreemoviestowatchfreemoviestowatchfreetheflixertheflixergogoanimegogoanimeanitakuanitakuThe Winter King (2023), watch tv shows online, watch movies online, flixify,