Google Drive komt mogelijk 24 april

De cloudservice van Google mogelijk 24 april gelanceerd

Er gaan al tijden geruchten over de nieuwe dienst van Google, Google drive. Inmiddels is het bekend geworden dat het dezelfde opties heeft als dropbox. Dus opslaan op de ene computer, bekijken op een smartphone, tablet of laptop. Daarnaast is er uitgelekt dat iedereen 5Gb aan gratis opslag krijgt, wat dus meer is dan dropbox (2 gb).

De allerlaatste geruchten beweren dat de dienst 23 of 24 april gelanceerd zal worden. Het is niet bekend of de dienst gelijk wereldwijd beschikbaar wordt en of er wanneer de apps voor verschillende platformen klaar zijn voor gebruik. Ik verwacht dat bij de lancering toch minimaal de android app ook direct beschikbaar is voor Google Drive.

[ad]

bron: Androidguys

Labels:

Trackback van jouw site.

Nathan Okkerse

Ik ben Nathan, Tech blogger. ik schrijf sinds januari 2011 over tablets en apps. Ik schrijf gewoon in 'houtjetouwtje' nederlands zodat iedereen het begrijpt. Inmiddels schrijf ik niet alleen meer over tablets en apps. Het is breder geworden. Ik schrijf over alles wat ik interessant vind op tech gebied.. Van Final Cut Pro video bewerking tot een smartwatch. Tech blogger klinkt wat afgezaagd, maar ik weet het geen andere naam te geven, mocht je nog een goede naam weten, hoor ik het graag!

Laat een reactie achter

Heeft u vragen over digimind.nl? Wilt u adverteren? Wilt u dat wij uw product testen? Wilt u een link ruilen? Stuur ons een email
Simple Share Buttons