Hoe gaat Windows Phone 8 eruit zien?

Misschien wel zo!

YANKO ANDREEV maakte een impressie zoals hij verwachte dat Windows Phone 8 eruit zal gaan zien. Ik moet zeggen dat ik enthousiast word en eigenlijk niet kan wachten tot het zo ver is. Uiteraard is dit een concept, maar ik denk dat zeker een aantal onderdelen gewoon wel degelijk mogelijk zijn bij Windows Phone 8. Hieronder heb ik enkele foto’s van zijn concept design neer gezet, check deze site voor alle foto’s.

Windows Phone 8 moet natuurlijk aan gaan sluiten op Windows 8. Daarom denk ik dat het niet onlogisch is dat Windows Phone 8 de Tiles (vierkantjes) op dezelfde wijze zal gaan weergeven als Windows 8 en dat er een zoomfunctie op komt te zitten.

Wat mij ook wel bevalt zijn de touchpunten waarmee je snel kan navigeren door het systeem heen. Of dit in de praktijk ook handig werkt op een telefoon is natuurlijk de vraag, want ongewenste lancering van apps, instellingen of startschermen is natuurlijk iets wat je niet wilt. Ik ben inmiddels al redelijk gewend aan Windows Phone 7 en wat mij het meeste bevalt is de manier waarop dingen worden weergegeven, gewoon simpel, strak en het ziet er mooi uit. Als je het concept van YANKO ANDREEV volgt, zie je dit zeker terug komen. Hij fantaseert in ieder geval over een 5 inch smartphone met een resolutie van 1280 x 800.

[ad]

Labels:

Trackback van jouw site.

Laat een reactie achter