Hoe groot is een 13.3 inch tablet?

Groot, groter, grootst

Eerder toonde Toshiba een prototype tablet van 13.3 inch, de AT330. Deze tablet viel uiteraard op door zijn enorme omvang. Tot nu toe komen de tablets niet verder dan 10.1 inch, maar Toshiba besloot hier gelijk meer als 3 inch op te gooien. Nou, weet ik dat veel mensen liever in centimeter praten en dat ze bij inch niet direct een plaatje voor zich hebben. Techblog maakte een aantal foto’s van tablets van Toshiba een 7.7 inch, 10.1 inch en daaronder de grootste de 13.3 inch tablet. Als je naar de foto’s kijkt zie je hoe groot het verschil is, mijn conclusie: groot! Toch hoop ik dat deze tablet op de markt zal gaan komen, want ik ben benieuwd naar de voordelen van zo’n groot scherm en de nadelen uiteraard. Ik kan mij zo voorstellen dat hij zwaar is en dat de batterij leegloopt als een malle…..

[ad]

bron en fotocredit: Techblog (griekenland)

Labels:,

Trackback van jouw site.

Laat een reactie achter