Instagram voor android is te downloaden

Hij is er eindelijk, Instagram voor android

Zojuist kreeg ik een email binnen dat instagram is te downloaden voor android. We hebben er lang op moeten wachten, maar nu is hij er. Na de eerste minuten spelen met de app, ben ik toch tevreden gesteld. De app is snel en ziet er mooi uit. Het inladen van de foto’s gaat heel snel en het uploaden ook, kortom de Musthave app van dit moment. Hij heeft dezelfde filters en mogelijkheden als de iPhone app. Je kan inloggen met jouw iPhone-account, indien je die hebt en anders moet je even een account aanmaken.

Om te bewijzen dat hij werkt, zie hier onder mijn eerste instagram foto’s gemaakt met de android app.

[box]klik hier om Instagram voor android te downloaden in de Play store (gratis)[/box]

[ad]

Labels:

Trackback van jouw site.

Laat een reactie achter