Jouw Windows Phone 7 koppelen aan een Mac

Is het mogelijk om jouw Windows Phone te koppelen aan een mac?

Je  zou zeggen dat deze twee dingen elkaar bijten, maar in de praktijk valt dit reuze mee. In de Mac app Store is er een app te vinden, genaamd Windows Phone 7 connector. Met deze app kan je nagenoeg alles wat je ook met jouw ZUNE software zou kunnen op een Windows pc. Echter het synchroniseren met ZUNE is niet mogelijk, maar je kan net zo makkelijk muziek, foto’s en video’s overzetten. Het enige wat je hoeft te doen is jouw Windows Phone met een USBkabel te koppelen aan jouw Mac en de rest gaat vanzelf. Je kan tevens zoeken naar software updates en een backup maken van jouw telefoon. En zoals je mag verwachten worden jouw foto’s in iPhoto opgeslagen en kan je jouw muziek synchroniseren met iTunes.

[box] klik hier om Windows Phone 7 connector te downloaden voor Mac [/box]

[ad]

 

Labels:

Trackback van jouw site.

Laat een reactie achter