Skype voor Windows Phone beschikbaar

De Officiele app van Skype voor Windows Phone is nu te downloaden

Er was al een tijdje een Beta versie te krijgen voor Skype op Windows Phone, maar vanaf nu is de officiele app te vinden op de marketplace. Ik vond hem nog niet in de marketplace op mijn Nokia Lumia 800, maar hij is via de link hieronder wel te downloaden. Op zich biedt de app niets nieuws vergeleken met de Beta versie. Het enige wat ik ontdekte wat volgens mij niet mogelijk was bij de Beta, is dat als je de app opent en vervolgens jouw beeldscherm vergrendeld je nog steeds gebeld kan worden via skype.

Daarnaast zijn alle basis opties voor skype aanwezig via Wifi en 3g. Je kan videobellen, bellen en chatten via de app. Bij mijn Nokia Lumia 800 is het videobellen wel wat minder omdat hij de camera aan de achterzijde gebruikt. Je kan dus niet tegelijker tijd jezelf filmen en de andere partij bekijken. Daarnaast zou het natuurlijk super zijn als de app gewoon op de achtergrond kan meedraaien, zodat je altijd gebeld kan worden via Skype, hopelijk is dat wat voor de volgende update

[box]klik hier om Skype voor WP7 te downloaden op de marketplace[/box]

[ad]

 

 

Labels:,

Trackback van jouw site.

Laat een reactie achter