Smart Tab is te koop bij Vodafone

Vodafone brengt hun eigen tablet uit: de Smart Tab 10

Deze 10.1 inch tablet van Vodafone is gratis te krijgen bij een abonnement van Vodafone (.c.m Mobiel Breedband Start Hardware 2 jaar) van 35 euro per maand. Hierbij krijg je ook nog de eerste 9 maanden korting op het abonnement (50%).

Los kost de tablet 409 euro. De tablet heeft een dual-core processor,  een resolutie van 1280 x 800, 16GB interne opslag, MicroSD tot max. 32 gb, bluetooth en een 5 megapixel camera achter en een 2.0 megapixel frontcamera. Helaas komt deze tablet met android 3.0. Dit is zelf geen android 3.2, maar het zou ook kunnen dat Vodafone een foutje heeft gemaakt op hun website. Al met al is dit gewoon een gemiddelde tablet van de 1ste generatie tablets, niets bijzonders dus. Het grootste minpunt is natuurlijk dat hij met android 3.0 komt en je je af moet vragen of de ondersteuning van deze tablet wel genoeg is. De vorige tablet van Vodafone (de Samsung Galaxy Tab 10.1V) werd nou niet bepaald goed ondersteund en krijg pas deze week de update naar android 3.2 in plaats van de update naar android 4.0.

Kortom waarom zou je deze tablet kopen?

Het enige wat ik kan verzinnen is dat je een Vodafone fan bent en toch al van plan was om een duur abonnement te nemen voor een tablet. Ik verwacht niet dat hier meer dan 100 stuks van verkocht gaan worden, maar wie weet zit ik er naast. Mocht je hem toch willen bekijken/ kopen klik dan hier. Zie hieronder nog even de introductie video.

[ad]


Bron: Vodafone

Labels:

Trackback van jouw site.

Laat een reactie achter