Solar Charger app, handig!

Mensen zijn net koeien, dat blijkt maar weereens

Nou, wil ik niet iedereen over 1 kam scheren of beweren dat we allemaal achter de horde aan lopen, maar meer als 1 miljoen mensen doen dit zeker. De app Solar Charger voor android is hier een mooi voorbeeld van. Meer als 1 miljoen mensen downloaden deze app, zonder te kijken en te lezen. Kennelijk download men hem, omdat de rest het ook doet.

De app waarmee je jouw smartphone met zonnenenergie oplaadt. Tenminste dit staat boven aan de omschrijving van de app, maar als je op meer drukt lees je onderaan:

Note: Of course this application is not charging your phone. You didn’t think so, did you?! The only reason for this app is to collect the mentally challenged trolls – who never read the description this far – complaining about every app. Or you can fool your friends with this nice ‘charging feature’ if you like.

Kort gezegd: ” Natuurlijk kan dit niet.”  Ik vraag me af of als mensen dit onderste hadden gelezen de app ook hadden gedownload. Uiteraard zal iedereen verklaren dat zij dit gelezen hebben en de app voor de gein hebben gedownload, maar vervolgens wel klagen dat de batterij niet oplaad, maar juist eerder leeg loopt…

Kleine tip: lees altijd meer dan je neus lang is 🙂 en nog eentje: ” Als iets te mooi lijkt om waar te zijn…..”

Wil jij deze app ook downloaden ‘ voor de gein’  klik dan hier…..

[ad]

Labels:,

Trackback van jouw site.

Laat een reactie achter