Tablet Podcast #29

De nieuwe podcast staat online

Deze week was ik weer terug in DWiT (Deze Week in Tablets). De wekelijkse podcast van Sam van sam.injebrowser.nl en van Martijn vanTabletsmagazine.nl.

Ook met de Pasen zaten de twee heren weer op hun tablet-praatstoel. Deze week gaat het over vertragingen met android tablets, de Medion Lifetab en de problemen met wifi op de iPad. Sam spreekt nog even ongenoegen uit over de Transformer Prime… Ik zelf heb het over twee apps. Uiteraard Instagram voor android en Pin On, een app voor de iPad waarmee je direct kan Pinnen op Pinterest vanuit Safari. Voor degene die Pinterest niet kennen, neem eens een kijkje op het prikbord van digimind. Tegen beter weten in noemen de heren het een vrouwending, maar ook wij mannen kunnen ons gewoon ongestraft bewegen op Pinterest, want het is gewoon leuk en een-keer-wat-anders…

Luister naar de podcast:

[powerpress url=”http://www.podtrac.com/pts/redirect.mp3/www.archive.org/download/DezeWeekInTablets29_189/29DezeWeekInTablets-29.mp3″]

Mocht de player niet lijken te werken is het mogelijk dat je de pagina een keer moet verversen of open hem hier.

[ad]

Labels:

Trackback van jouw site.

Laat een reactie achter