Translator geeft nieuwe optie voor vertalen

Translator is een app die voor jouw vertaald

Translator is de app van Microsoft zelf die voor jou vertaald. Op zich zijn er natuurlijk diverse apps die dit doen, maar deze heeft wel een bijzondere optie. Naast gewoon tekstvertaling en spraakvertaling kan je nu ook met behulp van jouw camera teksten vertalen. Het werkt als volgt: Je opent de app en vervolgens scan je met de camera een stuk tekst, de app zorgt voor een live-vertaling en dat doet hij direct over de te-vertalen-tekst. Dit is een gaaf uitziende functie.

Helaas is de app nog niet wat het kan zijn, ze zullen hem dus nog wel even moet tweaken, want de camera optie werkt nog niet optimaal en er zijn nog maar een paar talen beschikbaar die vertaald kunnen worden. De talen waar het naar toe vertaald kan worden zijn wel al ruimschot aanwezig (lees ook Nederlands). Het is wel mogelijk om Nederlandse tekst te vertalen naar een andere taal, maar spraak en de camera optie kan alleen naar het Nederlands vertaald worden en niet andersom. Dit is natuurlijk een flink minpunt, maar ik ga er vanuit dat deze app snel zal worden geupdate met meer talen en enkele tweaks. Zie hier onder nog even de video over de app, mocht je mijn uitleg niet begrijpen.

[box] klik hier om Translator gratis te downloaden op de Marketplace [/box]

[ad]

Labels:,

Trackback van jouw site.

Laat een reactie achter