Urbaneous, vind alle evenementen bij jouw in de buurt

Nokia Muziek laat concerten zien in de buurt, Urbaneous doet meer

Nokia heeft zelf in hun app Nokia Muziek de mogelijkheid om te zoeken naar concerten bij jouw in de buurt. Op zich werkt dit prima, maar met de app Urbaneous kan je net even wat meer. Deze gratis app bied namelijk de mogelijkheid om alle soorten events (evenementen) bij jouw in de buurt te bekijken, dus naast optredens van artiesten ook festivals, autobeursen, voetbalwedstrijden en ander soorten evenementen zien. Je kan ook zoeken op artiest of op plaats. Vervolgens kan je verder klikken voor meer informatie. Het enige wat niet kan is direct naar de website gaan om kaarten te bestellen. Zie hieronder nog even mij quickview over de app.

[box]klik hier om Urbaneous gratis te downloaden op de marketplace[/box]

[ad]

 

Labels:

Trackback van jouw site.

Laat een reactie achter