Google Nexus tablet komt in Juli 2012

Google’s eigen tablet komt in juli op de markt

Tenminste dit is wat bronnen van digitimes beweren. Ik had het toevallig van de week nog over de Google tablet. Ik vroeg mij af waar hij bleef, hij was namelijk al in mei verwacht.

Wat blijkt dat Google hem op het laatst toch heeft teruggehaald, omdat zij nog wat aanpassingen wilde doen, om de tablet nog goedkoper te maken. De verwachting is/was dat het een 7 inch tablet zal worden met een tegra 3 Quad-core processor aan boord. Dit zou goed kunnen omdat Nvidia ook al had aangekondig dat zij onder de projectnaam ‘ Kai’  goedkopere tablet met de Tegra 3 aan boord  onderdeel van hun strategie zou worden. Hier past de Google tablet dus prima in. Ergens in April dook er al een foot op van de mogelijke Google Nexus tablet, zie hier onder. Echter weten we eigenlijk nog helemaal niets, want zelf de naam Nexus is nooit bevestigd.  De tablet zal in ieder geval in samenwerking met Asus gemaakt worden. De bronnen van digitimes hebben het er over dat er in eerste instantie 600.000 verscheept zullen worden.

[ad]

bron: digitimes

Labels:, ,

Trackback van jouw site.

Nathan Okkerse

Ik ben Nathan, Tech blogger. ik schrijf sinds januari 2011 over tablets en apps. Ik schrijf gewoon in 'houtjetouwtje' nederlands zodat iedereen het begrijpt. Inmiddels schrijf ik niet alleen meer over tablets en apps. Het is breder geworden. Ik schrijf over alles wat ik interessant vind op tech gebied.. Van Final Cut Pro video bewerking tot een smartwatch. Tech blogger klinkt wat afgezaagd, maar ik weet het geen andere naam te geven, mocht je nog een goede naam weten, hoor ik het graag!

Laat een reactie achter

Heeft u vragen over digimind.nl? Wilt u adverteren? Wilt u dat wij uw product testen? Wilt u een link ruilen? Stuur ons een email
Simple Share Buttons