iPad 3 hardcase van Incipio (origami case)

Mijn review van een origami hardcase voor de iPad 3

Het is een keer wat anders dan een smartcover, deze origami case. Deze case kost 29,95 euro en dat is toch een goede prijs voor een case met voor en achterzijde. De voorzijde is een zogenaamd ‘origami’ systeem. Door de voorzijde in elkaar te vouwen, krijg je een stand voor jouw iPad 3.

Je kan vervolgens de iPad op 2 verschillende manier gebruiken. Een van de standen is ideaal voor het typen op de iPad en de andere is meer voor het kijken van video’s of foto. Terwijl hij op zich ook in de tweede stand nog te gebruiken is om te typen, maar dan is hij wel wat instabieler. Deze case ondersteunt ook het automatisch aan/uitzetten van de iPad bij het open en dicht doen van de case.

Het enige punt waarom ik deze case niet zou kopen is, als je de iPad veel in je handen gebruikt en niet op schoot, op het bureau of op de tafel zet. Doordat de voorzijde door middel van een flap aan de achterzijde vast zit, voelt het minder prettig aan als je hem in je handen moet houden, zeker in landscape mode. Daarnaast is de case van een soort zacht-indrukbare-stof gemaakt en als je hier met je nagel langs gaat, blijft er wel een ‘kras’ zitten. Zie mijn review-video voor meer details en mogelijk helpt mijn video bij het maken van jouw keuze.

Maar al met al is dit zeker een aanrader, omdat hij een goede prijs/kwaliteit verhouding heeft en prettig in gebruik is. Bestel hem via de website van mobielbereikbaar.nl

[ad]

 

Labels:,

Trackback van jouw site.

Reacties (1)

  • Retweet actie: Win een Origami case voor de iPad 3

    |

    […] geven wij een case weg voor de iPad 3. Dit is de case die ik van de week heb gereviewd, zie hier. Dit is een zwarte hard shell case ter waarde van 29,95 euro van Incipio met een zogenaamd origami […]

    Reply

Laat een reactie achter