Parkmobile app voor Windows Phone

De eerste mobiele betaald parkeren app op Windows Phone

Er zijn verschillende ontwikkelaars die mobiel betalen voor parkeren mogelijk maken. Parkmobile is een van deze diensten. Tot heden was er geen parkeer app voor Windows Phone in Nederland. Parkmobile heeft dus de premieur.  Met deze app kan je na registeratie in verschillende steden in Nederland (zie overzicht in de marketplace) betalen voor het parkeren met deze app. Normaal gesproken kost het aanmelden 2,50 euro, maar in de maand mei heeft Parkmobile een actie en is het gratis. De app zelf is gratis. De app is mooi in Metro style en maakt gebruik van de kaarten op jouw telefoon. Daarnaast gebruikt de app jouw GPS zodat hij jou direct in de goede straat plaatst.

Ik gebruik al enige tijd Yellowbrick, de concurrent van Parkmobile, maar met hetzelfde principe. In de meeste steden waar ik kom kan ik deze dienst gebruiken (randstad). Helaas heeft Yellowbrick nog geen Windows Phone app. Ik heb Yellowbrick ook om een reactie gevraagd op de vraag wanneer zij met hun Windows Phone komen.

Kortom eigenlijk is een app voor betaald parkeren gewoon een musthave. Helaas heb je op Windows Phone nog niet zoveel keuze. Je hebt de keuze om voor Parkmobile te gaan/ over te stappen of even te wachten op de concurrenten.

[box] klik hier om de Parkmobile app gratis te downloaden op de marketplace[/box]

[ad]

bron: parkmobile

Labels:,

Trackback van jouw site.

Laat een reactie achter